Malo ženski post

Danas ne kukam pa mi danas zima paše i ne smeta mi, valjda kod mene sve zavisi od raspoloženja. Dobro sam hvala Bogu mešćini da je mene uhvatila ova sezonska gripa, a ni baka nije bolje. Rzeualti testa nisu gotovi, još ću jednom kasnije zovnuti i pitati. Imat ću dva razgovora za posao ABD jer želja mi je da promjenim posao – svako ide za boljim prilikama pa kako bude. Eto napravila sam ručak i brinem o svojim ženama. Imam problema u vezi rješavamo što je normalno, ali neke stvari jooook. Et’ sve sam skratila, od januara Bog nam podario nafaku pa imamo, a ja sve dadoh na kozmetiku haman – đaba kad volim. Pa sam probala Dr.Pashinu kremu vitamin D i Olival mlijeko od ruže (mlijeko mi je kupio momak u znak zahvale što ga trpim, ali nije me uspio podmititi) – znači grme. Volim da se njegujem i to je to, uživam u tome stvarno. Delia miceralana voda je super, a Afroditina ulja SPA od aragana, kokosa, lavane itd su odlična. Kupila sam i L'actone mist za tijelo od višnje i miriše predivno. Balein serum vitamin C parira Niveinom, a košta 9,95KM. Uskoro će mi trebati neki dobar ruž, a i želim da probam Olival zlatno ulje od ruže. Aktivirala sam dm-ovu Online karticu kao skupljam bodove i uštede, čuj 200b je 4KM uštede. Nije da se vele isplati hajd reda radi…

coconutlady Written by:

6 0 komentara

 1. Imal’ sve pobrojano u DMu da ne idem? Bojim se da mi neće ostati za kiflu, ali da ću imati te Olival proizvode i biti sretna 😀

 2. Vecina ovih online usteda il kartica se nesto i ne isplati, ali eto ako vecinom kupujes u jednoj trgovini i svakako ces potrosit, sta fali i skupljat bodove.

  Ali za neke se bas ne isplati, pogotovo kad sam cula za onaj cm, ako ne potrosis skupljene bodove do kraja godine, brise ti se sve. Jos su i kriticno mali bodovi, mozda slicno kao dm. Ja se tome svemu još odupirem, pa me živciraju i pika kartice, lampice i sl. pogodnosti koje samo skupljaju statistiku o tone koliko se cega kupuje, no necu morit s tim.

  Brzo ozdravljenje svima!

  • E hvala ti Amin i ABD 😘😘.
   Ma nisam ni ja te pike i lampice ovu sam dm i davno imala cm (to se nije nešto isplatilo), a ni ovo sa dm-om vjrv. Međutim bas kupujem u dm pa hajd da vidim.

Komentariši