Mogla sam i ja solo, ali sam imala vremena plus kuham za femeliju koja voli da papa 😆. Pa tako solo bi prošlo kroz njih, a i lijepo je nije da se hvalim.
Pileća prsa prvo na luku izdinstas kasnije dodaš rižu, a od začina: paradajz sos, celer, peršun i bosiljak (sušeni), kurkuma, biber i malo soli, vegete, bijeli luk u prahu i tri cehne, stavila sam i kecepa i kasnije malo mlijeka. Hahahaha ja tako volim i naravno ne da sad ovog stavljam kilu već po čajnu kašiku. Vodu dodaješ po potrebi.
Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Koristimo kolačiće da bismo vam dali najbolje iskustvo na našoj web lokaciji. Nastavljanjem korištenja ove web lokacije, slažete se sa našom upotrebom kolačića.Prihvatam
Piletinu (prsa/file) i mogu samo jesti začinjenu.
Mogla sam i ja solo, ali sam imala vremena plus kuham za femeliju koja voli da papa 😆. Pa tako solo bi prošlo kroz njih, a i lijepo je nije da se hvalim.
Joj ja rižu volim, mogla bih je tako začinjenu i samu, bez mesa i ičega…
Ja dugo zrno volim hahah i njega mogu i soli, a okruglo samo kad je s nečim.
Svidja mi se kako ovo izgleda. Sta ima u tome ? Ja isto volim zacine. Ali je potrefiti mjeru neophodno, u protivnom ne valja.
Pileća prsa prvo na luku izdinstas kasnije dodaš rižu, a od začina: paradajz sos, celer, peršun i bosiljak (sušeni), kurkuma, biber i malo soli, vegete, bijeli luk u prahu i tri cehne, stavila sam i kecepa i kasnije malo mlijeka. Hahahaha ja tako volim i naravno ne da sad ovog stavljam kilu već po čajnu kašiku. Vodu dodaješ po potrebi.